WOENSEL WERELDKEUKENS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Woensel Wereldkeukens. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 14:36 Eten voortreffelijk en bezorging uitmuntend snel. Wel zie ik graag de gegrilde tonijn sashimireepjes ook op de kaart in het restaurant als ik uiteten ben bij Woenselse Wereldkeuken.
24 nov 2022 om 21:48 Goed en vers eten dat zeer snel werd bezorgd.
23 nov 2022 om 22:35 Veel te zout
14 nov 2022 om 17:29 Was 1 sushi item verkeerd bezorgd en heel hartelijk kreeg ik de goede sushi later bezorgd én 1 extra sushi item erbij
13 nov 2022 om 4:38 Very fast! Great food!
10 nov 2022 om 15:51 Eten was goed warm en lekker.
9 nov 2022 om 18:26 Snel en vriendelijk bezorgd
6 nov 2022 om 12:20 Hele vriendelijke bezorger maar het duurde wel een uur om te bezorgen en helaas was het eten ook koud bij ontvangst. Echt wel jammer want het eten zelf was verder goed maar kwam niet tot z'n recht door de temperatuur.
2 nov 2022 om 10:07 Ze waren bijna een half uur vroeger dan de aangegeven tijd en helaas zaten er in mijn Wok to go beef peppertjes wat de vorige keer niet zo was en die veel te heet waren.
1 nov 2022 om 7:38 Op de mobiele app kun je het gekozen maaltijd niet aanpassen zodat dingen waar je allergisch voor bent eruit kan halen.
18 okt 2022 om 13:11 Er zatten 2 langen haren in mijn eten..... Ze willen dat ik hiervoor naar het restaurant kom waar ik geen tijd voor heb beetje rare manier van zaken doen en bovenal vies een haar uit je mond te moeten trekken